Türkiye'nin en iyi takımı hangisi?

Türkiye'nin en iyi takımı hangisi?

SPOR Haberleri

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu Şubat ayının en iyi takımları listesini açıkladı.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu IFFHS, 1 Mart 2013 ve 28 Şubat 2014 tarihleri arasında yaptığı puanlamaya göre dünyanın en başarılı takımlarını sıraladı. Sıralamada Türk takımlarının büyük düşüşü dikkat çekti. Sıralamada ilk sırayı Bayern Münih alırken onu İspanyol ekipleri Real Madrid ve Barcelona takip etti. Galatasaray'ın rakibi Chelsea 4.sırada yer bulurken, Ardalı Atletico Madrid 6.sıradan listeye dahil oldu.


TEMSİLCİLERİMİZ DÜŞÜŞTE
Avrupa Ligi'ndeki başarılı performansı ile dikkat çeken Trabzonspor en iyi Türk takımı olarak dikkat çekti. Listeye 6 sıra düşerek 31.sıradan dahil olan Karadeniz ekibini 1 sıra düşerek 56.sıraya gerileyen Galatasaray takip etti. Spor Toto Süper Lig lideri Fenerbahçe 26 sıra gerileyerek 59.sırada kendine yer buldu. Beşiktaş ise ilk 200 takım arasında yer almadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...