Annesini bıçaklayıp yaktı! 'Yanlışlıkla oldu' dedi

/ Kaynak: DHA
Annesini bıçaklayıp yaktı! 'Yanlışlıkla oldu' dedi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şişli'de annesini bıçaklayarak öldürüp cesedi yaktıktan sonra yakalanan şahıs, olayı neden yaptığını anlattı.

Şişli'de Rumen uyruklu annesi Olga Vornikova'yı bıçaklayarak öldürüp cesedi yaktıktan sonra polis tarafından yakalanan D. V. olayı neden yaptığını anlattı. Annesinin cep telefonunu çalıp sattığı için aralarında kavga çıktığını söyleyen D.V. elindeki bıçağın annesine boğuşma sırasında yanlışlıkla saplandığını iddia ettiği öğrenildi.

Kurtuluş Mahallesi, Eşref Efendi Sokak üzerinde dün gece yarısı meydana gelen olayda anne ve oğul arasında yaşanan kavga seslerinin ardından birlikte yaşadıkları evden duman yükselmesi üzerine polis çağırılmıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri göğsünden bıçaklandıktan sonra yakılmaya çalışılmış Olga Vornikova'nın cesedi ile karşılaşmıştı. 8 yıl önce İstanbul'a gelen ve bir evlilik yaparak Türk vatandaşlığına geçtiği belirlenen Olga Vornikova'nın bir yıl önce yanına gelen 19 yaşındaki oğluyla yaşamaya başladığı tespit edilmişti.

Bu gelişme üzerine oğul D.V. polis tarafından gözaltına alınmıştı. Şişli Emniyet Müdürlüğü'nde gece boyunca sorgulanan D.V.'nin cinayetin sebebini polislere anlattığı belirtildi. İddiaya göre annesiyle yaşamaya başladığından bu yana parasızlık çektiğini anlatan D.V. iki gün önce annesinin cep telefonunu çalarak 1000 liraya sattığı söyledi. Olay gecesi bu sebeble annesiyle kavga ettiğini anlatan D.V. bıçağın annesine boğuşma sırasında kazayla saplandığını belirtti. Polislere olaydan sonra paniğe kapıldığını anlatan D.V. cesedi yakmaya çalıştıktan sonra evden ayrıldığını söyledi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü söyledi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...