Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbullulara kötü haber! FSM Köprüsü'nde trafik durdu - İZLE

/ Kaynak: İHA
İstanbullulara kötü haber! FSM Köprüsü'nde trafik durdu - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Avrupa yakası çıkışında kamyona çarpan TIR'ın kupası devrildi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Avrupa yakası çıkışında kamyona çarpan TIR'ın kupası devrildi. Olayda iki kişi yaralanırken, köprü trafiği tamamen durdu. Uzun uğraşlar sonucunda araçlar olay yerinden kaldırıldı. nbsp;

Edinilen bilgilere göre olay, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Avrupa yakası çıkışında meydana geldi. Sırp uyruklu şoför Zoran Urusoviç yönetimindeki TIR, iddiaya göre köprüde yaşanan intihar girişimi nedeniyle yavaşlayan trafiği fark edemedi. 3 araca çarpan TIR'ın kupası devrildi. TIR'ın çarptığı Metin Tiryaki yönetimindeki kamyonda büyük hasar meydana geldi. Olayda TIR sürücüsü Urusoviç ve kamyon sürücüsü Tiryaki hafif şekilde yaralandı. Yaralıların tedavisi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansta yapıldı.

Kaza nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü adeta savaş alanına döndü. Kazaya karışan kamyonda bulunan deterjanlar yola saçılırken, bir aydınlatma direğinin de devrildiği görüldü. Kaza nedeniyle Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişler de tamamen durdu. Karayolu ekipleri, trafiği açmak için yoğun çaba harcadı. Trafikte bunalan bazı vatandaşların ise toplu ulaşım araçlarından inerek yürüdükleri görüldü. Yürüyen bir vatandaş, "Uzun süre kaza nedeniyle bekledik sonra yürümeye başladık" dedi.

Baran Güler isimli bir görgü şahidi ise, "Köprüde intihar girişim vardı, o sırada yol durmuştu TIR da o yüzden kaza yapmış" ifadelerini kullandı.

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...