Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş 13 eksikle çalıştı!

/ Kaynak: AA
Beşiktaş 13 eksikle çalıştı!

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde ısınma koşuları yapıldı. Daha sonra istasyon koşuları sonrası ve pas çalışması yapan siyah-beyazlılar, dar alanda tek pas ve kontrol pas çalışmalarıyla idmana devam etti. Beşiktaş'ın antrenmanının son bölümünde ise yarım sahada oynanan çift kale taktik maçıyla Eskişehirspor maçının bugünkü hazırlıkları sona erdi. nbsp;Siyah-beyazlı takımda tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavi olan Manuel Fernandes ve Atiba Hutchinson, milli takımdan dönen ve tedavi olan Hugo Almeida, milli takımlarda bulunan Tolga Zengin, Olcay Şahan, Ersan Gülüm, Filip Holosko, Jermaine Jones, Veli Kavlak, Dany Nounkeu, Oğuzhan Özyakup ve Muhammed Demirci çalışmalarda yer almadı. Sakatlığı düzelen Gökhan Töre ise takımla birlikte çalıştı. nbsp;
Beşiktaş, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın (6 Mart) saat 11:00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...