Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Peker Açıkalın'ın sağlık durumu hakkında ilk açıklama!

/ Kaynak: İHA
Peker Açıkalın'ın sağlık durumu hakkında ilk açıklama!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Oyuncu Peker Açıkalın, 22 Şubat'ta geçirdiği kalp kapakçığı ameliyatı sonrası taburcu olmaya hazırlanıyor.

Daha önce alt kapak ameliyatı olan ve kalp pili takılan oyuncu Peker Açıkalın, geçen hafta Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kalp kapakçığı ameliyatı geçiren Açıkalın'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. nbsp;
Oyuncunun sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Metin Esen, "Ünlü oyuncu geçen hafta kalp kapakçığı ile ilgili bir tanıdan dolayı hastahanemize yattı. Daha önceden başka bir kalp kapakçığı ameliyatı olmuştu. 22 Şubat'ta kalp kapakçığı ameliyatı yapıldı bir protez kapak takıldı. Ameliyat sonrası genel durumu gayet iyi. Şu an serviste gözetim altında durumunda bir değişiklik olmazsa bu hafta içinde taburcu edeceğiz" dedi.


KALP KRİZİ GEÇİRDİ!
Ünlü komedyen Peker Açıkalın, nisan ayında vizyona girecek olan yeni filmi 'Gülcemal'in çekimleri sonrasında kalp krizi geçirdi.
Bir haftadır Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi gören ünlü oyuncunun, hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Önceki gün yoğun bakım servisinden normal odaya alınan Peker Açıkalın'ın kalbine 2001 yılında pil takılmıştı. Milyonların sevgilisi komedyenin 2011 yılında da kalbi durmuş, elektroşokla hayata döndürülmüştü.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...