Fenerbahçeli Kadlec'ten o iddialara yalanlama!

Fenerbahçeli Kadlec'ten o iddialara yalanlama!

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Çek futbolcu Michal Kadlec, Çek basınında çıkan röportajını yalanladı. Oyuncunun açıklamaları resmi internet sitesi aracılığıyla duyuruldu.

FenerBahçe kulübü açıklamayı şu şekilde duyurdu: " Milli takıma her gittiğimde Türkiye'de benim tarafımdan yapıldığı iddia edilen farklı açıklamalarla karşılaşıyorum, bugün de aynısı oldu. Maalesef röportaj yaparken bir şey söylüyorsunuz onu alıp bambaşka bir noktaya çalışıyorlar. Bana '3 haftadır oynuyordun, 3 hafta üst üste oynayan bir oyuncu olmana rağmen bu hafta oynamadın. Hocan senınle neden oynamadığına dair bir konuşma yaptı mı?" şeklinde bir soru soruldu. Ben de gayet normal olarak hocayla aramızda böyle bir konuşma geçmediğini söyledim ama haberlerde anlatıldığı gibi taktikle, hocanın kararlarıyla ilgili hiç bir şey söylemedim.
Ben böyle bir oyuncu değilim, bunu da beni tanıyan herkes çok iyi bilir. Hiçbir zaman hocasının kararını sorgulayan bir oyuncu olmadım. Olmam da. ?Ayrıca iletişim sorunumuz olduğuna dair veya o anlama gelebilecek de bir şey de söylemedim. Bir cümlemi çekip bambaşka hale getirmişler.? Bunu anlamak da maalesef mümkün değil... Milli takıma her gittiğimde, bu tarz yalan yanlış haberler çıkarılmasından son derece rahatsız olduğumu herkesin bilmesini istiyorum. Biz bu sene şampiyon olacağız, bunun için çalışıyoruz. Başka şeylerle uğraşacak zamanımız yok.
Saygılarımla, Michal Kadlec"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...