Eurolig'de rakiplerimiz İspanyollar

/ Kaynak: DHA
Eurolig'de rakiplerimiz İspanyollar

SPOR Haberleri  / DHA

Eurolig Top 16 gruplarında temsilcilerimiz Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes ve Galatasaray Liv Hospital, bu hafta İspanyol devleri ile karşı karşıya gelecek.

EuroLig E Grubu'nda 6 Mart Perşembe günü saat 21:45'te Barcelona deplasmanına konuk olacak olan Fenerbahçe Ülker, grupta 4. sırada bulunuyor. Obradovic yönetiminde Euro Lig'de başarılı sonuçlar elde eden sarı lacivertli ekip galibiyetlerine bir yenisini daha eklemenin peşinde. Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Barcelona, Euro Lig Top 16 E Grubu'nda lider konumda bulunuyor.


PAROLA GALİBİYET
EuroLig Top 16 F Grubu'nda 5. sırada bulunan Galatasaray, 7 Mart Cuma günü saat 20:00'de sahasında Euro Lig'in en zorlu ekiplerinden Real Madrid'i konuk edecek. Grubu ilk 4 sıra içerisinde tamamlayıp, Play-off turuna katılmayı hedefleyen sarı kırmızılı ekip parolasını galibiyet olarak hedefledi. nbsp;


ANADOLU EFES DAHA ÜSTÜN
EuroLig'de bir diğer temsilcimiz olan Anadolu Efes, Top 16 F Grubu'nda 7 Mart Cuma günü saat 21:45'te Unicaja Malaga ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes'in Malaga karşısında oynadığı son 4 karşılaşmada üstünlüğü bulunuyor. Elinde bulundurduğu üstünlüğü devam ettirmek isteyen Efes, Malaga karşısında galip gelip Play-off umutlarını önündeki maçlara taşımayı planlıyor. nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...