Bahçeli: "Milli iradenin çözüm yeri; seçim"

/ Kaynak: AA
Bahçeli: "Milli iradenin çözüm yeri; seçim"

Politika Haberleri  / AA

Malkara'da halka seslenen MHP Genel Başkanı Bahçeli, milli iradenin çözüm yerinin; seçim olduğunu, en yakın seçimin de 30 Mart'ta yapılacağını söyledi.

Tekirdağ programı kapsamında Malkara'da halka seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin 11 yıldan bu yana AK Parti tarafından yönetildiğini, hükümetin ülkenin sorunlarını çözemediğini savundu.

Bahçeli, vatandaşlardan, AK Parti'nin uygulamalarını gözden geçirirken 17 Aralık tarihini unutmamasını ve o tarihten itibaren olayların gelişimini yakından takip etmesini istedi.

Bulunacak yolun milli irade, demokrasi içerisinde olması gerektiğini dile getiren Bahçeli, milli iradenin çözüm yerinin; seçim olduğunu, en yakın seçimin de 30 Mart'ta yapılacağını söyledi.

Yerel seçimlerin, iktidarı uyarmak için önemli bir gün olarak değerlendirilebileceğini kaydeden Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

AKP'ye oy vermiş kardeşlerim memnunsa o yolu tekrar yürüsünler. Ama memnun olmayanlar için ifade ediyorum. O yol artık tek yön olmuş, o tek yönde ısrar ederseniz, bir tek yere varabilirsiniz, o da Yüce Divan'dır. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Yüce Divan'dan kurtuluşu yoktur. Yargının önüne er geç çıkacaktır. Bunun içinde sandığa gitmeliyiz, oylarımızı vicdanımıza göre kullanmalıyız. Sandığa da sahip çıkmalıyız ki, üzerinde şaibe olmamalıdır."

Konuşmasının ardından Bahçeli, 1999 yılında Malkara'nın Kozyörük beldesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kozyörük MHP Belediye Başkanı Mehmet Dölkan'ın kabrini ziyaret etti.

Dölkan'ın ailesiyle bir süre görüşen Bahçeli, okunan duaların ardından mezarlıktan ayrıldı.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...