İş dünyasının küresel liderleri Türkiye'de buluşuyor

/ Kaynak: İHA
İş dünyasının küresel liderleri Türkiye'de buluşuyor

Ekonomi Haberleri  / İHA

Dünya ekonomisine yön veren, iş dünyasının küresel liderlerinin oluşturduğu ICC'nin Yönetim Kurulu Türkiye'de buluşuyor.

İş dünyasının küresel liderlerinin oluşturduğu ICC'nin (Milletlerarası Ticaret Odası) Yönetim Kurulu Türkiye'de buluşuyor. ICC Yönetim Kurulu Üyeleri 6-7 Mart tarihlerinde Ankara ve İstanbul'da bir dizi etkinliğe katılacak. ICC Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde ICC Yönetim Kurulu Üyesi, ICC Türkiye Milli Komitesi ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ICC Başkanı ve bünyesinde derecelendirme kuruluşu Standard and Poor'su da bulunduran McGraw Hill'in Financial Başkanı Harold McGraw ile ICC Genel Sekreteri Jean-Guy Carrier ve ICC Yönetim Kurulu Üyeleri 6 Mart 2014 Perşembe günü saat 11.30'da TOBB Birlik Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.

1919 yılında, I. Dünya Savaşı'nın hemen sonrasında ticaret ve yatırımları destekleyerek iş dünyasının önünü açmak, mallar ve hizmetler için serbest piyasa oluşturmak ve serbest sermaye akışını sağlamak amaçlarıyla kurulan ICC, bugün 89 ülkede milli komiteleri ile temsil ediliyor ve 139 ülkeden üyeyi bünyesinde barındırıyor. nbsp;
ICC üye portföyünde, AT amp; amp;, British American Tobacco, Daimler, Coca Cola, DHL, IBM, Microsoft, Nestle, Pfizer, Procter amp;Gamble, Philips, Shell, Toyota, Uni Lever gibi dünya devleri de yer alıyor.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...