Galatasaray'dan Chelsea'ye misilleme!

Galatasaray'dan Chelsea'ye misilleme!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde 18 Mart'ta Chelsea ile rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray'ın, Queens Park Rangers'ın stadında idman yapmak istediği iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın konuğu olan Chelsea'nin, son hazırlıklarını Kasımpaşaspor'un sahasında yapmasına sarı-kırmızılı takımdan benzer bir yanıt geldi. Ada basınında yer alan haberlerde, Galatasaray'ın Stamford Bridge'de oynanacak olan rövanş mücadelesi öncesinde Chelsea'nin ezeli rakibi Queens Park Rangers'ın sahasında antrenman yapmak istediği iddia edildi. Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Roberto Mancini'nin, 18 Mart'ta oynanacak mücadele için Loftus Road'da antrenman yapmak adına İngiliz ekibinden izin istediğinin de altı çizildi.
DEVLERİN GÖZBEBEĞİ!
Queens Park Rangers'ın stadı olan Loftus Road, İngiltere'ye deplasmana gelen Avrupa'nın büyük kulüpleri tarafından sıkça tercih edilmesi ile biliniyor. Son olarak Arsenal'ı deplasmanda 2-0'lık skor ile mağlup eden Bayern Münih, bu mücadele öncesinde son hazırlıklarını Loftus Road'ta gerçekleştirmişti. Son yıllarda Loftus Arena'yı tercih eden başlıca kulüpler şu şekilde; Barcelona, Manchester United, Brezilya Milli Takımı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...