Mesut Özil'e destek geldi!

Mesut Özil'e destek geldi!

SPOR Haberleri

Arsenal'de son dönemde gösterdiği performans ile eleştiri oklarının hedefinde kalan Mesut Özil'e takım arkadaşından destek geldi.

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal'de son dönemdeki etkisiz futboluyla büyük eleştiri alan Mesut Özil'e yakın arkadaşı Lukas Podolski'den destek geldi. İngiliz basınına konuşan Podolski, Mesut'a yapılan eleştirilerin haddini aştığını ve Mesut'un yine eski performansına döneceğini ifade ederek, "Eleştiri maalesef futbolun bir parçası. Mesut bana göre fantastik bir oyuncu. Hem Arsenal'de hem de Almanya Milli Takımı'nda oynamaktan çok keyif alıyor. Hala genç ve çok iyi arkadaşım. Mükemmel maçlar oynadı ve daha fazlasını da oynamaya devam edecek. Ben zaman zaman eleştirilerin zamansız olduğunu ve haddini aştığını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu. Sezon başında 50 milyon euroya Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, 35 kez forma giydiği Arsenal'de 5 kez gol sevinci yaşadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...