İlhan Cavcav'dan flaş açıklama: 'LigTV satılacaksa...'

İlhan Cavcav'dan flaş açıklama: 'LigTV satılacaksa...'

SPOR Haberleri

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'daki toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'da yapılan ve Fenerbahçe dışında 17 kulübün katıldığı toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte Cavcav'ın sözleri. "Kulüpler Birliği olarak, Spor Kulüpleri Kanunu ile ilgili, genel müdürlüğümüzün hazırladığı statü üzerinde, seçtiğimiz hukukçu arkadaşlarımızın hazırladığı taslak üzerinde madde madde görüşüyüruz. Ancak şu anda bir neticeye varmış değiliz. "


"1-2 SEYİRCİNİN KÜFÜR ETMESİ..."
"Bunun yanında hakikaten kulüplerimizi ilgilendiren önemli düşüncelerimiz de var. Bunları da kanun metni bittikten sonra neticeye bağlayacağız. Bunun içinde en önemli olan, 1-2 seyircinin küfür etmesi ve federasyonun ceza kurulundan gelen paraların yüksek olması, seyirci azlığı, ki bazen aldığın cezadan az para alıyorsun. Bunun ile ilgili de düşünceleri arkadaşlarımız ile aylaşacağız. Bunun yanında yabancı statüsü ile ilgili düşünceleri paylaşıp, sonuçları basın mensuplarına açıklayacağız."


E-BİLET İÇİN FEDERASYONA...
"E-Bilet uygulaması her ne kadar 14 Nisan'dan itibaren yürürlüğe girecekse de, biz federasyonumuzdan bunun hiç değilşse yeni sezonda uygulanmasının doğru olacağını düşünüyoruz. Ama tabii ki biz bunu imza edip, federasyona yetki vermiş durumdayız. Federasyona bu düşüncemizi ileteceğiz, olur ya da olmaz."


"LİGTV SATILACAKSA, BİZ 18 KULÜP ALIRIZ"
"Bu konu bize intikal etmiş değil. Ben de sizden duyuyorum. Lig TV satılacaksa federasyon değil, biz 18 kulüp olarak alırız. Federasyonumuz uygun görürse biz o işi vakıf olarak hallederiz, merak etmeyin. Bu iyi bir fikir, umarım gerçekleşir." sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...