E-Devlet şifresi nasıl alınır ? (E Devlet Nedir?)

E-Devlet şifresi nasıl alınır ? (E Devlet Nedir?)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

E-devlet şifresi ile ilgili tüm merak ettikleriniz ve tüm sorularınızın yanıtına burada. E-devlet şifresi nasıl alınır? E-devlet şifresi nasıl kullanılır?

E-devlet şifresi nasıl alınır ? e-devlet şifresi nedir ? e-devlet şifresi ne işe yarar ? gibi tüm soruların tüm cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. nbsp;E devlet sistemi tüm bürokratik işlemlerin internet ortamına aktarılması ile alakalıdır. Yani askerlik bilgilerinizden, vergi borçlarınıza kadar tüm bilgilerinize e-devlet aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Hatta hakkınızdaki davaları da e-devlet şifresi aracılığı ile öğrenebilirsiniz. nbsp;


E-devlet şifresi nasıl değiştirilir
Eğer şifrenizi unuttuysanız. Şifremi unuttum butonuna basarak kimlik bilgilerinizi girmeniz halinde onaylı cep telefonunuza mesaj gönderilecektir. Eğer sistemde cep telefonunuz kayıtlı değilse PTT'den telefonunuzu kaydettirebilirsiniz. E-Devlet Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada sol süt köşede bulunan "Benim Sayfam" Menüsüne giriş yaparak Aşağıda resimde göründüğü gibi "Kişisel Bilgi ve Ayarlarım" Sekmesinden kişisel ayarlarınız üzerinde düzenleme yapabileceğiniz sayfaya yönlendirilmiş olacaksınız.



e- Devlet veri sorgulama sistemi
Sigorta, askerlik, pirim, sabıka kaydı ve daha pek çok bilgiye ulaşmak artık çok kolay. e-Devlet şifresi nasıl alınır? SGK SSK sorgulama pirim sorgulama sayfası.4A 4B 4C'li personel misin? SSK sorgulama sayfasına tıkla ulaş.
Veri sorgulamak artık çok kolay eskiden olduğu gibi uzun kuyruklara girip beklemek sona erdi artık her şey'e erişim kolaylaşıyor. e- Devlet şifresiyle istediğimiz işlemi yapabiliriz peki e-Devlet şifresi nedir?, nereden alınır, ne işe yarar? Özel şirkette çalışan yada kamuda çalışan herkes SSK ve SGK'ya mutlaka gidip işlerini halletmek durumunda kalıyor. SSK SGK sorgulama sayfası bir tık kadar uzak. e- Devlet veri sorgulama sistemi artık herşey elinizin altında. SSK ve SGK sorgulamak için tıkla. Ssk.gov.tr adresinden rahatlıkla ulaşılabilen SGK sorgulama sayfası www.turkiyegazetesi.com.tr'de


E-devlet şifresi nasıl alınır ?
E-Devlet şifresi almak için oturduğunuz ilçenize bağlı olan PTT merkez müdürlüklerine başvurmalısınız. Burada T.C kimlik numaranızı bildirerek E-Devlet şifrenizi alabilirsiniz. Bu işlem için 2 TL ödemeniz yeterlidir. Ayrıca şifrenizi almak için şahsen başvurmanız gerekmektedir. Sizin yerinize anneniz ya da babanız bile başvursa şifre ona verilmeyecektir.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...