Fenerbahçe'den Galatasaray'lı yıldıza astronomik rakam

Fenerbahçe'den Galatasaray'lı yıldıza astronomik rakam

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker'den sezon sonunda Galatasaray Liv Hospital ile sözleşmesi sona erecek Furkan Aldemir'e müthiş teklif.

En son basketbolda İlkan Karaman transferinde karşı karşıya gelen iki kulüp şimdi yeni bir dönemeçte. Fenerbahçe sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan dev pivot Furkan Aldemir'e teklif yaptı. Bu durum oyuncunun menajeri Ati Koç tarafından Galatasaray'a iletildi. Sarı-lacivertliler Furkan'a ilk yıl için 1 milyon 500 bin Euro, ikinci yıl için 1 milyon 600 bin, son yıl için de 1 milyon 650 bin Euro'luk paket sundu. 3 yılda toplam 4 milyon 750 eden bu teklif basketbol piyasası için astronomik sayılabilir.

İşin diğer ilginç bir yanı ise Furkan'ın menajerinin İlkan Karaman'ı Fenerbahçe'ye götüren Ati Koç olması. Furkan ise bu teklife rağmen Galatasaray'da kalmak istiyor. Ocak ayındaki düğününe davetiye götürmek için başkan Ünal Aysal'ı ziyaret ettiğinde kendisine "Oğlum biz senden çok memnunuz. Seni sezon sonunda takımda tutmak istiyoruz" diyen başkana "ben de burada kalmak istiyorum. Mutluyum. Galatasaraylıyım. Bir noktada mutlaka anlaşırız" diye cevap veren Furkan ile görüşmeler önümüzdeki hafta başlayacak.

Galatasaray cephesi şimdilik gelen bu teklife sessiz kalıyor. Ama önümüzdeki günlerin ne getireceğini kimse kestiremiyor. Fenerbahçe ise yaptığı yüksek teklife kimsenin yaklaşamayacağını düşünerek bu transfere oldu gözüyle bakıyor.

MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...