Popescu'ya hapis şoku!

Popescu'ya hapis şoku!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ı dolandırdığı iddia edilen eski futbolcu Gheorghe Popescu vergi kaçırma ve kara para aklama suçundan 3 yıl 1 ay hapis yatacak.

Futbolu bıraktıktan sonra kariyerine menajer olarak devam eden Gheorghe Popescu vergi kaçırma ve kara para aklama suçlarından dolayı 3 yıl 1 aylık hapis cezasına çarptırıldı. Aynı suçlamalar nedeniyle Popescu ile beraber 7 kişi de hapis cezasına çarptırıldı.

Romanya basınında geçen haberlere göre toplam 8 kişinin hapis cezasına çarptırıldığı bu olaylarda Galatasaray'ın da adı geçiyor.

Galatasaray 2003 yılında Rapid Bükreş'ten Florian Bratu'yu 2.75 milyon dolara satın almıştı. Ama 2.75 milyon dolardan sadece 630,000 dolarlık kısmı Rapid Bükreş'e ulaşmış. Ulaşmayan 2.1 milyon doların 1.6 milyon doları ise direkt olarak Popescu'ya geçmiş. Yani eski Galatasaraylı oyuncu kulübünü 1.6 milyon dolar dolandırmış.

Galatasaray'ı o dönemde Fatih Terim çalıştırıyorduve Petre ile birlikte Bratu'nun da takıma kazandırılması yönünde ısrarcı olduğu biliniyordu.

Popescu eğer hapis cezası almasa ertesi gün Romanya Futbol Federasyonu başkanlığı koltuğuna oturacaktı.

MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...