Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli maçta 2. Semih Kaya vakası!

Milli maçta 2. Semih Kaya vakası!

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Semih Kaya'nın Beşiktaş maçında yaptığı 'fair-play' hareketinin bir benzeri Türkiye - İsveç mücadelesinde yaşandı.

Türkiye A Milli Futbol Takımımızın İsveç ile oynadığı mücadelenin 44. dakikasında, ülkemizde son dönemin en çok konuşulan olaylarından biri gerçekleşti.

Millierimizin yıldız oyuncularından Nuri Şahin, İbrahimovic'in uzaktan çektiği şutun kaleye gitmesini önledi ve ona çarpan top saha dışına gitti. Mücadelenin hakemi Milorad Mazic pozisyonun ardından kale vuruşu kararı verirken, Nuri kendisini uyararak korner olduğunu belirtti. Sırp hakem bunun üzerine, Nuri'yi kutlayarak kararını değiştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan mücadelede de Semih Kaya'nın maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın kararını değiştirtmesi uzun süre gündemden inmemişti.

SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...