Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kulüpler Birliği'nin "yabancı" toplantısı

Kulüpler Birliği'nin "yabancı" toplantısı

SPOR Haberleri

Kulüpler Birliği yabancı sınırlaması konusunda yine görüş birliğine varamadı.

Vakfın son toplantısında yabancı sayısıyla ilgili birçok farklı görüş ortaya atıldı.Kulüpler Birliği Vakfı'nın Ankara'da yaptığı toplantıda yabancı futbolcu sınırlaması konusu yine gündeme geldi. Yeni sezonda 8 yabancı oyuncu ile sözleşme imzalama hakkı bulunan kulüpler sadece 5 futbolcuyu maç kadrosuna dahil edebilecek.

Fenerbahçe'nin katılmadığı ve vekalet vermediği vakfın toplantısında yer alan kulüp başkanları bu kuralın değişmesi yönünde farklı fikirler ortaya koydu. 17 kulübün temsil edildiği toplantıda 8 kulüp, yeni sezonda 8 yabancı oyuncu ile sözleşme yapabilme önerisine destek verdi. Kulüpler, bu futbolcuların 6'sı ilk 11'de olmak üzere 8'inin de maç kadrosunda yer alabileceği 6+2 kuralının uygulanmasını istedi. Toplantıdakı diğer 9 kulübün bir kısmı kuralın belirlendiği gibi uygulanmasını isterken, bir kısmı da 5+3 şeklinde olması gerektiğini savundu.

Ortak bir görüşe varamayan 17 kulübün yetkilileri konu ile ilgili önümüzdeki günlerde futbol federasyonu ile yeniden temasa geçecek.

SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...