Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba'nın Galatasaray'da kalmak için şartları

Drogba'nın Galatasaray'da kalmak için şartları

SPOR Haberleri

3 boyutlu Drogba görüşmesinde Fildişili Sahilli oyuncunun kalmak için iki şartı var.

"ABD biletini aldı" denen Drogba, 2 konuda yönetime mesaj verdi: Ücretimde indirim yapmam, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılırsak kalırım, aksi halde teklifleri değerlendiririm. nbsp;G.Saray ile Didier Drogba arasındaki iplerin koptuğu belirtilirken son gelişmeler sonrasında AKŞAM, son durumu araştırdı. Bir çok spekülasyonun çıktığı transfer görüşmelerinde şu ana dek somut bir gelişme olmazken işin Nisan ayı başında belli olacağı belirtildi. Kaynaklar, 18 Mart'taki Chelsea maçı sonrası masaya oturmaları beklenen tarafların 1-2 hafta daha ertelemeye gideceğini belirtti. Peki 3 boyutlu transferde tarafların bakışı ne? nbsp;
nbsp;
3 CEPHENİN BAKIŞI nbsp;
nbsp;
1-HOCA: Roberto Mancini, Drogba ile ilgili resmi raporunu yönetime iletmedi. İtalyan Hoca, Drogba ile görüşmüş ikili arasında soğukluk olmuştu. Ancak Mancini'nin kararı bekleniyor. Seneye güçlü bir forvet isteyen Mancini'nin yönetime, "Drogba kalsın ama genç bir forvet daha alınsın" raporu vermesi bekleniyor.
nbsp;
2-FUTBOLCU: Drogba şu ana dek transferin t'sini bile telaffuz etmedi. Ne G.Saray ne de başka bir kulüp için düşüncesini belli etmedi. Ancak Fildişili'nin iki beklentisi var. Birincisi, para (Geçen yılki gibi 4.5 milyon euro garanti para almak), ikincisi ise direkt Şampiyonlar Ligi'nde yer almak. Bu nedenle G.Saray'ın pozisyonu (Şampiyon veya 2. olursa direkt katılacak) çok önemli.
nbsp;
3-KULÜP: G.Saray bu konuda iki tarafın kararını bekliyor. Niyet Drogba gibi bir markadan vazgeçmemek. Ancak 4.5 milyon euro fazla bulunuyor. Mancini'nin kararı da önemli. Bu nedenle Ünal Aysal, Drogba düğümünü nisan ayı başında çözmek istiyor.
nbsp;
Konteynır motor için mi?
nbsp;DHA dün geçtiği haberinde "Drogba, ABD'ye eşyalarını götürmek için Ambarlığı gümrüğünden konteynır kiraladı" iddiasını ortaya attı. Bu bilgi sağlam kaynaklara dayandırıldı. Drogba'ya yakın isimler ise, "Kemerburgaz'da oturuyor. Evi eşyalı olarak kiralandı. Bu nedenle Drogba'nın İstanbul'dan götüreceği bir eşya yok" yorumu yaptı. Yine Drogba'nın motorunu götürmek için veya birisine hediye yollamak için böyle bir konteynır tutmuş olabileceği belirtildi. Bunun ABD'ye transfer olarak yorumlanmaması gerektiği de ifade edildi.
nbsp;AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...