Telefonu, kapıyı açmayınca polis kapıyı kırdı ve...

/ Kaynak: İHA
Telefonu, kapıyı açmayınca polis kapıyı kırdı ve...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bir öğretmen okula gelmeyip telefonuna vermeyince polise haber verildi. Kapıyı zorla açan polis beyin kanaması geçiren öğretmeni kurtardı

Adana'da bir öğretmen okula gelmeyince telefonla arandı ancak cevap vermeyince polise haber verildi. Eve giden polis zili çaldı içeriden ses geldi ama kapıyı kimse açmayınca kapıyı kırıp içeri girerek, beyin kanaması geçiren öğretmeni kurtardı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi Valilik Lojmanları'nda meydana geldi. Öğretmen Ayfer Doğruol İlkokulu sınıf öğretmeni Aydın Bilgin (53) sabah eşi ve kızıyla okula gitmek için kalktı. Bu arada öğretmenin eşi ve kızı Ceyhan'a gitmek üzere evden ayrıldı. Bilgin ise kıyafetlerini giyip kahvaltı yapmak için hazırlık yaparken beyin kanaması geçirip olduğu yere yıkıldı. Bu nedenle Bilgin okula gidemeyince öğretmen arkadaşları onu telefonla aradı ama cevap alamadı. Öğretmenler ısrarla birkaç kez aradı ama yine cevap alamayınca hemen polise haber verdiler. Polis olay yerine gittiğinde evin zilini çaldı ancak kapıyı kimse açmadı. Polis içeriden ses geldiğini fark ederek hemen Can-Kur ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu arada eve Bilgin'in öğretmen arkadaşları da geldi. Polis, hayati tehlikesi olabileceği ihtimalini düşünerek Can-Kur gelmeden kapıyı kırıp içeri girerken, Bilgin'i yatağının yanında yerde yatar halde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri öğretmene müdahale ederken, bu arada haber verilen öğretmenin kızı ve eşi eve geldi. Öğretmenin eşi ve kızı, gözyaşlarını tutamadı. Öğretmenin beyin kanaması geçirerek felç olduğunu belirleyen sağlık ekipleri, onu Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Bilgin'in hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...