Bir alo için minareye çıkıyorlar

/ Kaynak: İHA
Bir alo için minareye çıkıyorlar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde cep telefonu çekmeyen vatandaşlar caminin minaresine çıkıyor.

Bursa'nın Orhaneli ilçesine bağlı Şükriye köyünde cep telefonu şebekeleri çekmeyen vatandaşlar çok acil durumlarda köyün en yüksek yeri olan köy camiinin minaresine çıkarak görüşüyor. Köylülerin minare tepesinde konuşmaya çalışması renkli görüntülere sahne olurken, köy muhtarı Sefer Yiğit, "Cep telefonları çıktığından beri köyümüzde sıkıntı yaşanıyor. Acil olduğunda minareye çıkarak ancak telefonla konuşabiliyoruz. Çevremizde bulunan ve bizim gibi telefonları çekmeyen Firoz, Karasi, Dağgüney, Dedeler, Yağcılar, Kabaklar köylerinin muhtarları olarak dilekçe yazdık. Ama hiçbir cevap alamadık. Yetkililerin bir an önce yardım etmesini bekliyoruz" dedi. Ev telefonunu çok masaflı olduğu için kapattığını ifade eden Ahmet Yıldız ise, "Cep telefonuna geçtim. Fakat o telefonla da köyün içinden görüşme yapamıyorum. Köyün minasine çıkmadan görüşme yapamıyoruz" diye konuştu. nbsp;
Şükriye köyünde yaşayan vatandaşlar ise, cep telefonu operatörleri aracılığı ile görüşme yapmak için ya köyün başında yüksek kayalıklara çıktıklarını ya da köy camiinin minaresine çıkarak görüşme yapabildiklerini ifade etti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...