Cenk: Kaleciler kask takmalı!

Cenk: Kaleciler kask takmalı!

SPOR Haberleri

Cenk Gönen, 'Futbolda kask da takamıyoruz. Aslında Chelsea kalecisi Petr Cech'in taktığı gibi bir koruma kullanılabilir' dedi.

Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk Gönen ve kaleci antrenörü Jose Sambade, basın toplantısı düzenledi. Galatasaray maçında yaşadığı sakatlığı şanssızlık olarak değerlendiren Cenk, "Cesaretim sebebiyle sahada kaldım. O topa uzanmak istedim, büyük bir şanssızlıktı. Bu pozisyonlar çok sık yaşanmıyor. Futbolda kask da takamıyoruz. Aslında Chelsea kalecisi Petr Cech'in taktığı gibi bir koruma kullanılabilir. Diğer yandan da futbol bir temas oyunu ve serbestlik gerektiriyor" dedi. nbsp;Türkiye'deki kalecilerin çok yetenekli olduğunu ifade eden Jose Sambade ise "Yenilikçi değilim. Kendime ait metotlarımı uyguluyorum. Kalecilerimiz çok iyi durumda. Futbolda kask uygulamasını doğru bulmuyorum" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...