Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Camide torun dehşeti! Dedesinin başını keserle ezdi

/ Kaynak: DHA
Camide torun dehşeti! Dedesinin başını keserle ezdi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bitlis Tatvan'da, akli dengesi bozuk olan 24 yaşındaki Celal Özdemir, dedesi 80 yaşındaki Gülmehmet Sevi'yi köy camisinde başına keserle vurarak öldürdü.

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nin Ortaklar Köyü'nde, akli dengesi bozuk olan 24 yaşındaki Celal Özdemir, dedesi 80 yaşındaki Gülmehmet Sevi'yi köy camisi içinde başına keserle vurarak öldürdü. nbsp;

Tatvan'a 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ortaklar Köyü'nde dün akşam namazını kıldıktan sonra camide oturan Gülmehmet Sevi'ye, iddiaya göre akli dengesi bozuk olan torunu Celal Özdemir keserle saldırdı. Başına aldığı keser darbesi ile kanlar içerisinde yere yığılan Sevi, camiye gelen köylüler tarafından bulundu. Köylüler hemen jandarmaya ve nbsp; sağlık ekiplerine haber verdi. Gülmehmet Sevi, ambulansla kaldırıldığı Tatvan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Şüpheli torun Celal Özdemir gözaltına alınırken, soruşturma sürdürülüyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...