Mandıralı'dan Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlara mesaj

/ Kaynak: AA
Mandıralı'dan Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlara mesaj

SPOR Haberleri  / AA

Hami: 'Biz futbol kuralları içerisinde F.Bahçe'yi nasıl yenebiliriz onun mücadelesini sahada vermek istiyoruz. Bunun için taraftara ihtiyacımız var,'

Spor Toto Süper Lig'de 10 Mart Pazartesi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da, teknik sorumlu Hami Mandıralı, taraftarlardan maçta yalnızca takımlarını destekleyerek itici güç olmalarını istedi. Mandıralı, Fenerbahçe ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Trabzonspor'umuzu sevenlerimizin pazartesi maçta sadece ve sadece Trabzonspor'u, kendi takımlarını desteklemelerini rica ediyorum. Oyuncularımız da sahada kazanmak adına ne yapılması gerekiyorsa yapacaklar. 90 dakika boyunca savaşacaklardır. Çünkü bu maçın önemini çok iyi biliyorlar hem taraftar hem kendileri hem de camia için" dedi.
Fenerbahçe'nin ciddi bir rakipleri olduğunu ifade eden Mandıralı, şöyle devam etti:
"En büyük rakiplerimizden biridir. Bizim tek derdimiz sahada Trabzonspor'u temsil etmek ve kazanmak için gereken mücadeleyi vermek. Onun için de taraftara sonsuz ihtiyacımız var. Tüm enerjilerini bize harcasınlar, ortak akıl da bunu ister. Biz futbol kuralları içerisinde Fenerbahçe'yi nasıl yenebiliriz onun mücadelesini bir futbol takımı olarak sahada vermek istiyoruz. Bunun için taraftara ihtiyacımız var. 12. adam her zaman itici güç olmuştur. Onlardan bu maçta da bunu bekliyoruz."
-Milli moral
A Milli Futbol takımının dün 2-1 kazandığı İsveç maçında 90 dakika forma giyen kaleci Onur Recep Kıvrak ile sonradan oyuna dahil olarak takımın galibiyet golünü atan Olcan Adın ve Avusturya Milli Takımı'nın 1-1 berabere kaldığı Uruguay maçında takımının golünü kaydeden Janko'nun performansları zorlu maç öncesi moral oldu.
Mandıralı, milli oyuncuların performansının da maç öncesi kendilerine artı bir moral olduğunu ifade ederek, "OIcan ve Janko'nun gol atmaları çok güzel, bizim için sevindirici oldu. Bize moral veren unsurlar oldu. Kaptanımız da 90 dakika forma giydi. Bunlar bizim için olumlu etkenler olacaktır" ifadelerini kullandı.
Milli oyuncuların takıma bugün katılacağını belirten Mandıralı, karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanarak taraftarlarını mutlu etmek istediğini kaydetti.
-Antrenmanlar basına kapatıldı
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi antrenmanlar basın ve taraftara kapatıldı.
Bordo-mavililer, 4 gün basına kapalı olarak antrenmanlarını gerçekleştirerek sarı-lacivertli takım ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...