Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta bitmeyen kriz!

Beşiktaş'ta bitmeyen kriz!

SPOR Haberleri

Hilbert'i mumla arayan siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Bilic, sağ bekte sürekli yeni isimler denese de bir türlü istediği verimi alamıyor.

Beşiktaş'ta sağ bek problemi bu sezon iyice ayyuka çıktı. Başkan Fikret Orman'ın bazı mevkilerde yerliye dönme projesi kapsamında sezon başında yolların ayrıldığı Alman oyuncu Roberto Hilbert'in ardından siyah-beyazlılar bu pozisyonda bir türlü dikiş tutturamadı. 2010-11 sezonunda sağ açık diye alınan ancak Quaresma'nın transferinin ardından sağ beke geçen Hilbert, Beşiktaş forması giydiği 3 sezonda defansta yaşanan probleme çözüm olmuştu. Sezon başında Önder Özen'in yetersiz raporu vermesinin ardından kulüpten ayrılan ve Bayer Leverkusen'e transfer olan Hilbert'ten sonra Beşiktaş'ın sağ tarafı sürekli sinyal vermeye başladı.
Serdar ilaç olamadı
Alman oyuncunun yokluğunu Serdar Kurtuluş'la gidermeye çalışan Beşiktaş'a yeni transfer de fayda sağlayamadı. Serdar'ın yerine ikinci yarının başlamasıyla yeni isimler devşiren Teknik Direktör Slaven Bilic; Atiba, Necip ve Dany'yi sağ bekte oynatarak bu soruna çözüm üretmeye çalıştı. Daha önceki dönemlerde Fatih Sonkaya, Ali Tandoğan, Ekrem Dağ gibi isimleri sağda kullanan siyah-beyazlılar, zaman zaman da İbrahim Toraman ve İbrahim Kaş gibi isimleri defansın sağına yama yaptı. Bu pozisyonda rakiplerinin kalitesine bir türlü ulaşamayan Beşiktaş, devre arasında Veysel Sarı ve Tarık Çamdal'ı listesine alsa da bu isimlerden kısa süre sonra vazgeçmişti. nbsp; gt; Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...