Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksek lisans öğrencilerinin bu sorunu çözüldü

/ Kaynak: İHA
Yüksek lisans öğrencilerinin bu sorunu çözüldü

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, "Yüksek lisans öğrencilerinin sevk tehiri sorunu çözüldü" dedi.

Bostan yaptığı açıklamada; "Türk Eğitim-Sen olarak Askerlik Sevk Tehiri Yönetmeliği'nin 12. Maddesinde yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin sevk tehirine ilişkin hükmün yüksek lisans öğrencilerine de uygulanması gerektiğine ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'na yazdığımız yazıya cevap geldi" diye ifade kullandı.

Bostan, "Bakanlık cevabi yazısında; yurtiçinde yüksek lisans ve doktora eğitimi yapan yükümlülerin sevk tehiri işlemleri, eğitim gördükleri kurumlarının teklifi üzerine, 35 yaşını doldurdukları yılın sonunu geçmemek üzere tabi oldukları Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nde belirtilen azami süreler kadar yapılabileceği tarafımıza bildirilmiştir. İlgililere önemle duyurulur" dedi.

EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...