Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sandalye üstünde Erdoğan desteği: 'Onu yedirtmeyeceğiz'

/ Kaynak: DHA
Sandalye üstünde Erdoğan desteği: 'Onu yedirtmeyeceğiz'

Politika Haberleri  / DHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Tayyip Erdoğan'ın arkasında kaya gibi duracağız. Onu yedirtmeyeceğiz" dedi.

Montajlı konuşmanın nasıl yapıldığını cep telefonundaki bir ses kaydıyla dinletmek isteyen, ancak bir sorun nedeniyle başarılı olamayan Şahin, muhalefet partilerinin Başbakan Erdoğan'dan kurtulma hesaplarıyla seçimlere gittiğini söyledi.

CHP'nin Recep Tayyip Erdoğan'a 'Başbakan' ve 'Sayın' denilmeyeceğine ilişkin genelgesini eleştiren Şahin, şöyle konuştu:
"Aslında o genelge eksik. Şunları da yazmaları lazımdı; 'Tayyip Erdoğan döneminde yapılan duble yollardan geçmeyin, onların yaptığı hastanelerden sağlık hizmeti almayın, çocuklara ücretsiz verilen kitapları almayın' demeleri lazımdı. Marmaray'dan geçiyorsunuz. Bunları da yazsaydınız. Peki neden Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak isteniliyor? Bu yerli bir plan değildir. Bu uluslararası bir plandır. Tayyip Erdoğan'dan bir takım uluslararası menfaat odakları rahatsızdır. Çünkü Tayyip Erdoğan bağımsız bir politika takip etmektedir. Türkiye'nin menfaati neredeyse o doğrultuda hareket etmektedir."

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...