Galatasaray, Süper Lig'e damga vuran isimle anlaştı!

Galatasaray, Süper Lig'e damga vuran isimle anlaştı!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Süper Lig'in özellikle ikinci yarısında müthiş çıkış yakalayan Türk futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Devre arasında yaptığı transferlerle kadro yaşını bir anda düşüren ve ligin en genç takımlarından biri haline gelen Galatasaray, yeni bir imzaya hazırlanıyor. attığı gollerle dikkat çeken futbolcuyu renklerine katmak isteyen sarı kırmızılılar, oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı bile. Transfer harekatına genç ve yetenekli oyuncuları kadrosuna katarak başlatan Galatasaray, Türk futbolcularla da yakından ilgileniyor. Sarı kırmızılılar taktik tahtasındaki her bölgeye yerli futbolcu alternatifi getiriyor. Sezon başından bu yana transfer ettiği genç ve yıldız isimlerle de dikkat çeken Galatasaray, şimdi de Süper Lig'e damga vuran isimle görüşmelere başladı.
Hedefte o var
Yeni sezonun takımını şimdiden kurmak isteyen ve imzaları attırmaya uğraşan galatasaray yönetimi, Elazığspor formasıyla harikalar yaşatan nbsp;Deniz Yılmaz ile prensip anlaşmasına vardı. Elazığspor'a sezon başında gelen Deniz Yılmaz, ilk iki mücadelede kadroda yer alamamıştı. Daha sonra üst üste iki maçta gol atan Deniz Yılmaz özellikle ligin ikinci yarısında adından çok söz ettirdi. Galatasaray'ın bonservisi için Elazığspor yönetimine 1 milyon Euro bonservis bedeli sunduğu ancak bordo beyazlı takımın 3 milyon Euro istediği öğrenildi. Deniz Yılmaz'ı iyi bir bedel karşılığında gödnermek isteyen Elazığspor, Galatasaray yönetimi ile görüşmelerini sürdürüyor. Sarı kırmızılı takım, Deniz Yılmaz'ın menajeriyle de bir araya gelerek ilk görüşmeyi yaptı. Deniz Yılmaz'ın da Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı tarafların anlaşmasından sonra sözleşme imzalamak istediği belirtildi. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...