AK Parti Sarıyer adayına merkez sağ desteği

/ Kaynak: İHA
AK Parti Sarıyer adayına merkez sağ desteği

Politika Haberleri  / İHA

Daha önce DP ve DYP'de siyaset yapmış merkez sağdan yaklaşık 400 kişilik bir grup yerel seçimlerde AK Parti'ye destek kararı aldı.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy'a Sarıyer'deki tüm kesimlerden destek giderek artıyor. Anavatan Partililerden sonra şimdi de yine merkez sağda siyaset yapmış DP ve DYP kökenli yaklaşık 400 kişilik bir grup 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'yi desteklediklerini açıkladılar.

NURETTİN ÇELİK: "GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR"

İstinye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli toplantıda ilk konuşmayı yapan AK Parti 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Av. Nurettin Çelik, "Bugün burada AK Parti'nin düşen bayrağını yeniden kaldırma amacıyla bir araya geldik. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Oylarımızı ziyan etmeden Sarıyer'de AK Parti'nin bayrağını dalgalandırmak zorundayız. Sarıyer halkı hak ettiği hizmete sizlerin oylarıyla AK kadrolar ile birlikte kavuşacaktır. Biz sizden, bu birlik ve beraberliğe katkı vermenizi diliyoruz" dedi.

HASAN SUNAR: "SARIYER'İ CHP'DEN ALACAĞIZ"

AK Parti'ye ve Sedat Özsoy'a destek olmak için toplandıklarını vurgulayan Demokrat Parti İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Sunar, "Seçimlerde AK Parti'nin bayrağını Sarıyer'de dikmek adına bir araya geldik. Bizler Demokrat Parti olarak Süleyman Soylu'nun AK Parti'ye geçmesi ile birlikte üye formlarımızı Sarıyer'e teslim ettik. Canla başla Sedat Özsoy'un, AK Parti'nin Sarıyer'de seçim kazanması için çalışacağız ve Sarıyer'i CHP'den alacağız. Bizler merkez sağ olarak AK Parti'nin yanındayız" diye konuştu.

OSMAN ÖZTÜRK: "SEDAT ÖZSOY TÜM MERKEZ SAĞIN ADAYIDIR"

Sedat Özsoy'un Sarıyer'e büyük hizmetler kazandıracağına inandığının altını çizen Demokrat Parti eski Sarıyer İlçe Başkanı Osman Öztürk, "Sarıyer boğazın incisi olmasına rağmen beklenen projeler bir türlü gerçekleşemedi. Ama inanıyoruz ki Sedat Özsoy'un başkanlığı döneminde tüm bu eksikler giderilecektir. Sedat Özsoy sadece AK Parti'nin değil tüm merkez sağın adayıdır. Özellikle mülkiyet konusunda çözümün tek adresi Sedat Özsoy'dur, AK Parti'dir" şeklinde konuştu. nbsp;

nbsp;ÖZDEMİR: "SEDAT ÖZSOY, SARIYER İÇİN BİR ŞANSTIR"

AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı konuklarına teşekkür eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, ' Türkiye çok kritik bir süreçten geçiyor. Milletin Adamları olarak halkımızın gönlünde taht kuran isimler var. Şuan Başbakanımıza atılan iftiralar o dönemde de Adnan Menderes için söyleniyordu. 12 yılda Türkiye'de büyük devrimler yapan lidere farklı bir kumpas kuruluyor. Bu, şahsına değil Türk milletine yapılıyor. 50 yıllık kangrenleşen sorunlar adına Sedat Özsoy ile birlikte AK Parti, Sarıyer için büyük bir şanstır" ifadelerini kullandı.

SEDAT ÖZSOY: "SARIYER'İ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"
Konuklara teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyer'e kazandıracağı dev projelerini anlattı. Bu seçimin öneminden de bahseden Özsoy, "Bu seçimler hem Sarıyer hem İstanbul hem de Türkiye için çok önemli hale geldi. Ülkemizin huzura ihtiyacı var. Ne zaman kalkınmaya başlasak birileri gelir ayağımıza çelmeyi takar ülkeyi geriye götürmeye çalışır. Artık vatandaşımız o kadar çok tecrübeli hale geldi ki, bu ayak oyunlarına prim vermiyor. Bu seçimde mutlaka ve mutlaka sandığa giderek bu ülke için AK Parti'nin oylarını hem Sarıyer'de hem İstanbul'da hem de Türkiye'de katlayacağız. Bu gece burada çok eski dostlarımız var. Biz biriz. Sağda bütünleştik, birleştik. Yıllarımız birlikte geçti. Ayrı gayrımız yok. O kapımız herkese açık oldu, bundan sonra da öyle olacak. Nasip olursa bayrağımızı belediyenin burçlarını dikersek, önceki dönemimde olduğu gibi yine Sarıyer'i Sarıyerliler yönetecek. Sarıyer için dev projelerimizin startını verdik. İnşallah Sarıyer, AK Parti ile birlikte altın çağını yaşayacak" dedi. Mülkiyetle ilgili de CHP'nin mahallelerde halkı kandırdığını vurgulayan Özsoy, "Halkımız rahat olsun onlar nasıl çözüm istiyorsa onu yapacağız. Kimse Sarıyer'den bir adım öteye gitmeyecek. Güvenceniz benim" diye konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...