Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba ve Webo için şok iddia!

Drogba ve Webo için şok iddia!

SPOR Haberleri

Afrika'nın bir çok ülkesi ve özellikle Güney Afrika'da yıllarca çalışan Muhsin Ertuğral'dan Drogba ve Webo için tartışılacak bir açıklama geldi.



Dünya ve Türkiye'de yıllarca Afrikalı futbolcuların yaşları tartışma konusu olur. Hatta geçenlerde Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Eto'o için söylediği "32 değil 35 yaşında" sözleri Galatasaray maçı öncesi olay olmuştu.


DROGBA 39 WEBO 40'IN ALTINDA DEĞİLDİR
Bir dönem Sivasspor'da da görev alan ve en son Güney Afrika'da nbsp;Ajax Cape Town'u çalıştıran Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, Afrikalı futbolcuların bilinen yaşlarına +3 daha eklemek gerektiğini söyledi.


DROGBA MUTLU GÖRÜNMÜYOR
Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan ve Drogba'nın Galatasaray'daki düşüşünü yorumlayan Muhsin Ertuğral, "Drogba'da ki düşüş normal değil. Tanıdığım en iyi profesyonellerden biri. Sezon sonu gidecekse bile mutlaka şampiyon olarak ayrılmak ister. Drogba'nın kalan maçlar için mutlaka kazanılması gerekiyor. Mutlu görünmüyor" dedi.


EN AZ +3 EKLEMEK GEREKİR
Drogba'daki düşüşün esas nedeni yaşımı sorusuna Ertuğral gündem oluşturacak bir yanıt verdi: "Yıllarca Afrika'da çalışmış biri oalrak bunu deneyim edindim. Uluslararası değerlendirmelerde de bu mutlaka söylenir. Afrikalı oyuncular için bilinen yaşına +3 yaş daha eklemek gerekiyor. Bu bir gerçek. Drogba 36 yaşında olarak biliniyor ama 39 vardır. Dolasıyla maç seçmesi doğal" dedi. nbsp;Ertuğral, sizce Webo kaç yaşındadır sorusuna "Drogba'dan biraz daha fazladır. 40'ın altında değildir" diye yanıt verdi.
MİLLİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...