Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus askerleri gerilimi artırıyor

/ Kaynak: İHA
Rus askerleri gerilimi artırıyor

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rus askeri oldukları iddia edilen silahlı güçler, son olarak Kırım Perevalne Garnizonu'nu ele geçirerek Rus bayraklarını göndere çekti.

Kırım'ın bir çok bölgesini ele geçiren ve Rus askeri oldukları iddia edilen silahlı güçler, son olarak Kırım Perevalne Garnizonu'nu ele geçirerek Rus bayraklarını göndere çekti. İçeride bulunan 150 kadar Ukrayna askerinin silahları alınırken askerler içeride tutulmaya devam ediliyor. nbsp;


Rus askerleri Garnizon yanında bulunan kiliseye dua etmek için gelen Ukrayna Ortodoks Kilisesi'ne bağlı Piskopos ve Poltava Psikoposu Feodor ve beraberindeki din adamlarını içeriye almadı. Bir süre dua etmek için Kiliseye girmeye çalışan 3 din görevlisi daha sonra kilisenin yakınında dua ederek Perevalne'den ayrıldı. nbsp;


Bu arada Perevalne'deki askeri birliğe Rus Bayrakları asıldı. Bazı Rus siviller ise Rus askerlerine destek olmak için Garnizon'un çevresine toplandı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...