Yakup Aslan: Emre Güral Fenerbahçe maçında olmayacak

Yakup Aslan: Emre Güral Fenerbahçe maçında olmayacak

SPOR Haberleri

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Emre Güral'ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Yakup Aslan, Emre Güral'ın tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde kulüp doktoru Hakan Bozdoğan ile basın mensuplarına oyuncunun durumuna ilişkin bilgi verdi. Aslan, golcü oyuncunun kalbinde eskiden ritm düzensizliğinin olduğunu kendisinin ifade ettiğini belirterek, "Daha önce de bu durum görülmüş ancak çok ciddi olmadığı için herhangi bir sorun olmadığını, oynayabileceğini o dönemde doktor arkadaşlar söylemişlerdi. Bu sabah ki durum kalbinde ritm bozukluğu var. Sıkıntı oluşturmasın diye, en az 24 saat gözlem amacıyla yatırıldı" dedi. Doktorların Emre'ye ilaç tedavisi uyguladığını ifade eden Aslan, "Ümidimiz odur ki yarına kadar inşallah toparlayacak, düzelecek. Şu anda genel durumu gayet iyi. Bilinci açık, iletişimde sorun yok. Morali de yerinde. Tabi antrenman stresi, yorgunluk hepsi bir araya kattığımız zaman bunlar olabilir şeydir. Tedaviye cevap alırsak yarın çıkaracağız. Çıkardıktan sonra en az 2-3 gün ağır egzersiz yapmaması gerekiyor. Bu da demek oluyor ki Fenerbahçe maçında Emre olmayacak. Sonraki durumu da doktor arkadaşlar nasıl bir seyir göstereceğini bize söyleyecekler ,onun ardından plan yapacağız."


-Futbol hayatın tehlikeye girip girmediği
Aslan, Emre'nin futbol hayatının tehlikeye girip girmediği yönündeki bir soruya da "Şu anda böyle bir şey söylemek mümkün değil. Böyle ritm bozukluğuyla oynayan yüzlerce, binlerce insan var, futbolcular da var. Çok erken bir şey söylemek için. Birkaç gün sonra durum daha da netleşecek. O zaman daha net şeyler söyleyebiliriz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...