Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taraftarların ıslıkla protesto ettiği Özil'e, Löw'den destek!

/ Kaynak: AA
Taraftarların ıslıkla protesto ettiği Özil'e, Löw'den destek!

SPOR Haberleri  / AA

Almanya Milli Takımı'nın dün akşam Şili ile oynadığı maçta oyundan çıktığı sırada taraftarların ıslıkla protesto ettiği Mesut Özil'e, Löw'den destek geldi.

Almanya Milli Takımı'nın dün akşam Şili ile oynadığı maçta oyundan çıktığı sırada taraftarların ıslıkla protesto ettiği Mesut Özil'e, Milli Takım Teknik Direktörü Löw ve takım arkadaşlarından destek geldi. nbsp;Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mesut Özil'in hangi mevkide oynayabileceğini bildiğini belirterek, ''Onun için bir rol aramam gerekmiyor'' dedi. Mesut Özil ile birçok kez konuştuğunu ifade eden Löw, ''Mesut'un ne yapabileceğini biliyorum. Dünya Şampiyonasına kadar formunu bulacağından yüzde 100 eminim'' ifadesini kullandı. nbsp;Alman Milli Takımı'nın menajeri Oliver Bierhoff da bu tür oyunlarda taraftarlardan milli takıma daha fazla destek beklediğini ifade ederek, ''Mesut'a ve bize karşı yapılan ıslıklamaları anlayış gösteremem. Bunu anlayamıyorum'' diye konuştu.


Milli futbolcu Jerome Boateng de zor durumda olan bir oyuncuyu ıslıkla protesto etmenin doğru olmayacağını belirterek, ''Bu bir terbiyesizliktir'' ifadesini kullandı.


- Alman basını eleştirdi
Öte yandan, Alman basını da Şili'yi 1-0 mağlup etmesine rağmen Alman Milli Takımı'nı eleştirdi. Kicker dergisinin, ''Beceriden daha fazla şans'' başlıklı haberinde, maçın teknik direktör Löw'e, milli takımda birçok şeyin iyi olmadığını gösterdiği belirtildi. Maçın analizinde de ''Tek olumlu şey sonuç'' ifadesi kullanılarak Alman Milli Takımı'nın sergilediği futbol eleştirildi.
Spiegel dergisi de ''Milli maçta ıslıklar'' başlığıyla verilen haberde, özellikle Mesut Özil ve kaleci Manuel Neuer'in taraftarın hoşnutsuzluğunu hissettiği ifade edildi.

Bild gazetesi ise ''Galibiyet ancak daha çok endişe'' başlıklı haberinde, Alman Milli Takımı'nın forvette ve defansa birçok sorun yaşadığına dikkat çekildi.


Almanya, Stuttgart'ta oynanan karşılaşmada Şili'yi Mesut Özil'in pasında Mario Götze'nin attığı golle 1-0 mağlup etmişti. Karşılaşmanın 89. dakikada oyundan alınan Mesut Özil, taraftarlar tarafından ıslıkla protesto edilmişti.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...