Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Cavcav'a yalanlama! 6+4 bizi bağlamıyor...

Beşiktaş'tan Cavcav'a yalanlama! 6+4 bizi bağlamıyor...

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Atalay: 'Sayın Cavcav'ın yaptığı açıklama Beşiktaş Kulübü'nü kesinlikle bağlamıyor' dedi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Kulüpler Birliği Vakfı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, gelecek sezonki yabancı futbolcu kuralıyla ilgili olarak yaptığı, "Kulüpler olarak 6+2'de anlaşmaya vardık" şeklindeki açıklamasına Beşiktaş Kulübü olarak katılmadıklarını söyledi.


Deniz Atalay, kulüp olarak transfer edilmiş ya da edilecek yabancı futbolcuların tribünde oturtulmasına kesinlikle karşı olduklarını dile getirerek, "Sayın Cavcav'ın yaptığı açıklama, Beşiktaş Kulübü'nü kesinlikle bağlamıyor. Biz 6+2 konusunda kimseyle hiçbir anlaşmaya varmadık. Biz Beşiktaş olarak, 5+3 şeklinde bir düzenleme yapılmasını istiyoruz. Beş futbolcu sahada, 3 futbolcu kulübede şeklinde bir düzenleme yapılırsa imzamızı atarız" diye konuştu.


Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile de görüştüğünü ifade eden Deniz Atalay, "Sayın Gencer beni aradı. Kendileri de Sayın Cavcav'ın bu açıklamasına anlam verememiş. Antalyaspor Kulübü'nün de tıpkı Beşiktaş gibi 6+2 konusunda herhangi bir anlaşmaya dahil olmadığını birinci ağızdan duydum. İlhan Cavcav'ın kendi görüşü ve kararını tüm kulüpler tarafından alınmış gibi yansıtması doğru değil" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...