Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba'nın geleceği Chelsea maçına bağlı!

Drogba'nın geleceği Chelsea maçına bağlı!

SPOR Haberleri

Şükrü Ergün, Fildişili yıldızın Galatasaray'daki geleceğinin Chelsea ile Stamford Bridge'de oynanacak olan maçtan sonra kesinlik kazanacağını ifade etti.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Didier Drogba, sarı-kırmızılı formaya veda mı edecek yoksa devam mı diyecek? Kariyerine ABD'de de devam edeceği iddiaları her geçen gün daha yüksek sesle konuşulmaya başlayan Drogba için, sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün'den açıklama geldi.


Didier Drogba ile görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Ergün, Fildişili yıldızın Galatasaray'daki geleceğinin Chelsea ile Stamford Bridge'de oynanacak olan maçtan sonra kesinlik kazanacağını ifade etti.


Drogba'nın Ferrari'sini ABD'ye götürmek için gümrük firmasıyla anlaşıp konteyner kiraladığı iddiaları için de konuşan Ergün, "Drogba ile ilgili bizim bir sorunumuz yok, şu anda görüşme halindeyiz ve teknik heyetin de raporu önemli. Tarafların şartları konuşması ve değerlendirmesi gerekiyor, sadece bizlerin istemesi yeterli değil. Drogba, Ferrarisini ABD'ye götürdü mü götürmedi mi bilemiyoruz, Ferrari'nin tapusu ben de yok, gümrük memuru da değilim." dedi.


Galatasaray'ın Drogba ile görüşme halinde olduğunun altını çizen Ergün, "Drogba'nın geleceği çok büyük bir ihtimalle Chelsea ile oynayacağımız maçtan sonra netlik kazanacak. Şu anda net bir ifade kullanmak yanlış olur" şeklinde konuştu. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...