Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivasspor'da Gençlerbirliği mesaisi başladı

Sivasspor'da Gençlerbirliği mesaisi başladı

SPOR Haberleri

Teknik direktör Carlos: "Yeniden iyi oyunumuza, galibiyetlere dönmemiz ve dördüncü sıradaki yerimizi koruyabilmemiz için çok önemli bir maç"

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Çift kale maçla devam eden idman, şut çalışmasıyla sona erdi. Fas Milli Takımı'nda yer alan Aatif Chahechouhe ve izinli Cicinho'dan yoksun gerçekleştirilen antrenmanda, hafif sakatlığı bulunan John Utaka ise takımdan ayrı koştu. Bu arada, teknik direktör Carlos, Portekizli savunma oyuncusu Manuel Da Costa'yı, Aykut Öztürk ile girdiği ikili mücadele sonrası uyardı. Bunun üzerine, Carlos ile Da Costa arasında kısa süreli tartışma yaşandı.
- Carlos'un görüşleri
Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde her maçın çok zor geçtiğini belirterek, "Gençlerbirliği maçı da onlardan biri olacak. Yeniden iyi oyunumuza, galibiyetlere dönmemiz ve dördüncü sıradaki yerimizi koruyabilmemiz için çok önemli bir maç" dedi. Ligin başından beri yaptıkları iyi şeyleri Gençlerbirliği karşısında devam ettirmek istediklerini dile getiren Carlos, "Son iki maçta biraz farklı durumlar olsa da rakibimiz, bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birine karşı oynayacak. Onlar için de bizim için de zor bir maç olacak" diye konuştu. Bir gazetecinin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca (PFDK) Da Costa'ya 6 resmi müsabakadan men cezası verildiğini hatırlatması üzerine Carlos, "Bu kadar da büyük bir cezayı hak edecek bir şey değildi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'taki oyuncular da aynı davranışları gösterebiliyorlar ve bu kadar ceza almıyorlar" dedi. Carlos, Da Costa'ya kulüp tarafından para cezası verilip verilmeyeceğini, TFF Tahkim Kurulunun kararının ardından açıklayacaklarını söyledi. Da Costa ile antrenmanda yaşadığı tartışmanın sorulması üzerine Carlos, şunları kaydetti: "Kendisi futbol oynamayı ve takımını çok seven biri. Takımını eksik bırakmış olması onu geriyor, üzüyor. Bundan dolayı da bazı sinir harpleri yaşanabiliyor çünkü yaptığı hareket gereksizdi, kendisi de bunun farkında. O dakikada böyle bir hareketi yapmaması, takım arkadaşlarını yalnız bırakmaması gerekiyordu. Hatasının farkında ve bundan dolayı kendisinde bir gerginlik var."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...