Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bomba yüklü gemi hakkında İran'dan ilk açıklama

/ Kaynak: AA
Bomba yüklü gemi hakkında İran'dan ilk açıklama

DÜNYA Haberleri  / AA

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Zarif, İsrail'in Gazze'ye silah taşıyan İran gemisine el koyduğu iddialarını "Aynı başarısız yalanlar" şeklinde niteledi.

Resmi ziyaret dolayısıyla Endonezya'da bulunan Zarif, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında, İsrail'inGazze'ye silah taşıyan bir İran gemisine el koyduğu iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. nbsp;


Zarif, "Gazze'ye silah taşıyan İrangemisi. Hem de her yıl düzenlenenİran karşıtı Amerikan İsrail Halkla İlişkiler Komitesi (AIPAC) kampanyasıyla aynı zamanda. İnanılmaztesadüf. Ya da aynı başarısız yalanlar" diye yazdı.


Dışişleri Bakanı Yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan da iddiaları yalanlamış ve "Siyonist medyanın sürekli tekrarladığı yalanlar ve asılsız iddialardan biri" olarak tanımlamıştı.


İsrail ordusu, dün Gazze'ye geliştirilmiş füze taşıdığını öne sürdüğü KLOS-C tipi bir İran gemisine el koyduğunu ve geminin İsrail'in güneyindeki Eliat Limanı'na çekildiğini açıklamıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...