O futbolcuya 28 maçlık rekor ceza!

/ Kaynak: AA
O futbolcuya 28 maçlık rekor ceza!

SPOR Haberleri  / AA

Vietnam'da, sert müdahalede bulunduğu rakibinin ayağının kırılmasına yol açan oyuncu 28 maç ceza aldı

Vietnam 1. Futbol Ligi'nde sert müdahalede bulunduğu rakibinin ayağının kırılmasına neden olan bir futbolcuya, 28 maçlık rekor ihraç cezası verildi. Vietnam Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Song Lam Nghe An ile Hung Vuong An Giang takımları arasında oynanan maçta bir pozisyon sırasında sert müdahalede bulunduğu rakibinin ayağının kırılmasına yol açan Tran Dinh Dong adlı futbolcuya, 28 maçtan men ve 20 milyon dong (yaklaşık 2 bin 100 lira) para cezası verildi. Açıklamada, söz konusu cezanın ülke futbolunda buna benzer hareketlerin "popülerleşmemesi adına emsal teşkil edecek" nitelikte olmasına özen gösterildiği vurgulandı.
Bu cezayla sezonu kapatan Vietnamlı milli futbolcu Tran Dinh Dong'un, yeşil sahalardan yaklaşık bir sene ayrı kalmasına yol açtığı Nguyen Anh Hung'un hastane masraflarını ödemeyi teklif ettiği ve cezaya itiraza edeceği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...