Tırnaklarda yeni trend

/ Kaynak: DHA
Tırnaklarda yeni trend

YAŞAM Haberleri  / DHA

Son yıllarda nail art yani tırnak süsleme sanatı giderek bayanlar arasında yaygınlaşmaya başlayan bir trend haline geldi.

Son yıllarda nail art yani tırnak süsleme sanatı giderek kadınlar arasında yaygınlaşmaya başlayan bir trend haline geldi. Tek renk oje uygulamak yerine, sticker, çatlayan oje, oje baskısı, folyo ile kaplama, gazete baskısı ebruli gibi farklı desenlerdeki tırnaklar giderek popüler bir hale gelmeye başladı. Kozmetik sektöründe bu yeni trend için bir çok ürün ve aparat satılmakta. Farklı dokulardaki ojeler, baskı yapmak için çeşitli markaların diskleri tırnak süslemeyi evde de uygulanabilir hale getiriyor. Japonya'dan dünyaya yayılan tırnak süsleme akımı dünyaya hızla yayılırken, bazı hanımlar tırnaklarını süslemek için gerçek swarovski taş ve 24 ayar altın tozunu tercih ediyor. Bakımsız tırnaklarla gezmek istemeyen hanımlar modelasyonlu tırnak kullanımını tercih ediyor. İstanbul'da da bir örneği bulunan 'Tırnakbar'lar kadınlara bu konuda hizmet veriyor. Çeşitli tekniklerle tırnak yüzeyini kabartan ve doğal tırnak üzerinde uygulanan bu yöntemle tırnak jel doku maddeleriyle dolduruluyor ve tamamen doğal bir görünüme kavuşuyor. Farklı süsleme çeşitleriyle, neon ve canlı renklerle tırnak bakımı yine bu bahar ve yaz ayının trendi haline gelecek gibi görünüyor.
FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...