Beşiktaş'tan Gökhan Töre açıklaması

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'tan Gökhan Töre açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay'dan, Gökhan Töre açıklaması

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Gökhan Töre ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte o açıklama; Siyah-beyazlı takımın bir diğer önemli ismi Gökhan Töre için henüz kulübü Rubin Kazan ile masaya oturmadıklarını kaydeden Deniz Atalay, konuyla ilgili şunları söyledi:"Gökhan Töre için Rubin Kazan ile kısa zamanda masaya oturacağız. Kendisinin Beşiktaş'ta kalması için Rus kulübünün 7,5 milyon avroluk bonservis bedelinde kesinlikle indirim yapması gerekiyor. Bu parayı veremeyeceğimizi daha önce defalarca açıkladık. Pazarlık edeceğiz, oyuncumuzun bonservisini almak için üzerimize ne düşerse yerine getireceğiz. Göz ardı etmememiz gereken bir önemli husus daha var. Tabii ki Gökhan'ın kendisiyle de anlaşmamız lazım, yalnızca Rubin Kazan'ı ikna etmek yeterli değil"
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...