Bir babanın en acı koşuşu, bu görüntü yürek parçaladı

/ Kaynak: İHA
Bir babanın en acı koşuşu, bu görüntü yürek parçaladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bir babanın en acı koşuşu! Eskişehir'de, hayatını kaybeden liseli gencin babasının olay yerine feryatlar içinde koşarak gelmesi yürekleri dağladı.

Eskişehir'de, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybeden liseli gencin babasının olay yerine feryatlar içinde koşarak gelmesi yürekleri dağladı.Eskişehir-Bursa karayolu Çamlıca mahallesi mevkiinde Mehmet K. (33) idaresinde ki 26 VA 667 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan lise 1. sınıf öğrencisi Mert Can Doğan'a (15) çarptı. Genç çocuk, çarpma sonucunda orta refüjde bulunan sulama kanalına ait bariyerlerin üzerine düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis memurları öğrenciyi bulunduğu alandan çıkartarak müdahale etti. Ancak yapılan tüm çabalara rağmen 15 yaşındaki Mert Can Doğan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan ve acı haberi alan baba Melih Doğan olay yerine metrelerce kala aracından inerek oğlunun cansız bedenine doğru ağıtlar yakarak koşmaya başladı. Cenazenin yanına gelen babayı polis ve vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalıştı. Torununun öldüğünü gören dede ise dakikalarca cenazenin başında gözyaşı dökerek gelmeyen cenaze aracına tepki gösterdi. Fenalaşan baba ve dede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Hayatını kaybeden gencin öğretmenleri ise olay yerine gelerek baba ve dedeyi sakinleştirmeye çalıştı.

Bir babanın en acı koşuşu, bu görüntü yürek parçaladı
Olayı gören bir mahalle sakini ise aynı bölgede sık sık kazaların yaşandığına sitem ederek, yetkililerden önlem almasını istedi.

Bir babanın en acı koşuşu, bu görüntü yürek parçaladı
Olay sonrasında öğrencinin düştüğü alanda kaleminin kalması ise görenleri gözyaşına boğdu. Bugün okula gitmediği belirtilen Mert Can Doğan'ın, birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı yanındaki arkadaşları da gözyaşı döktü.
Bir babanın en acı koşuşu, bu görüntü yürek parçaladı

Şehit Murat Tuzsuz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğrenim gören Mert Can Doğan'ın sınıf arkadaşları olayı öğrendikten sonra fenalık geçirdi. Okul idaresi gencin sınıf arkadaşlarına bir günlük izin verdi. Okul idarecileri daha sonra ailenin yanına Eskişehir Tıp Fakültesi Hastanesine gitti.
Bir babanın en acı koşuşu, bu görüntü yürek parçaladı

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...