Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Thierry Henry'den Puyol'a mektup!

Thierry Henry'den Puyol'a mektup!

SPOR Haberleri

Fransız efsane futbolcu Thierry Henry, Galatasaraylı Didier Drogba'nın ardından Barcelona'dan ayrılacak olan Carles Puyol'u da ABD'ye davet etti.

Amerika'da MLS liginde New York Red Bulls forması giyen Thierry Henry, Barcelona'dan ayrılma kararı alan Carles Puyol'a mesaj yolladı. Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Carles Puyol'a ilk talip Fransız efsane golcü Thierry Henry oldu. Daha önce Galatasaray'dan Didier Drogba'yı da ABD'ye davet eden Henry, şimdi de Puyol hakkında açıklamalarda bulundu.
ARA'ya konuşan Henry, "Eğer Puyol buraya gelerek Amerika'da futbol oynarsa çok memnun kalacaktır. Buraya gelmesi mükemmel bir karar olur. MLS'nin onun gibi yıldızlara ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. Puyol ile bu konuda konuştuğunu ve kararı İspanyol yıldızın vereceğini söyleyen Henry, "Puyol çok zeki bir insan ve eminim o ne istediğini çok iyi biliyor" şeklinde konuştu. Barcelona'da bir dönem birlikte oynadığı Puyol hakkında konuşan Henry, "Bernabeu'da 6-2 kazandığımız bir maçta gol attıktan sonra kaptanlık pazubandını öpmüştü. O özel anı unutamam" diyerek eski takım arkadaşı için övgü dolu sözler sarfetti. sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...