Herkes Edinho'nun bu hareketini konuşuyor

Herkes Edinho'nun bu hareketini konuşuyor

SPOR Haberleri

Kayseri Erciyesspor'un golcü futbolcusu Edinho milli takımda şov yaptı.

Edinho yaptığı bir hareketle adından söz ettirmeyi başardı. Peki kimdir bu Edinho. Edinho hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik. Edinho'nun golü ve maçta yaptığı o şık hareket haberimizde


Kayseri Erciyesspor'un nbsp;golcü futbolcusu Edinho milli takımda şov yaptı. Edinho yaptığı bir hareketle adından söz ettirmeyi başardı. Peki kimdir bu Edinho. Edinho hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik. Edinho
nbsp;
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un nbsp;golcü futbolcusu Edinho, Portekiz Milli Takımı'nın Kamerun ile yaptığı maçta 1 nbsp;gol attı. Devre arasında transfer gününün son saatlerinde mavi-siyahlı ekibe nbsp;transfer olan ve attığı gollerle dikkati çeken başarılı oyuncu, uzun sürenin nbsp;ardından çağrıldığı Portekiz Milli Takımı'na golle döndü.Portekiz'in 5-1 kazandığı maçta ikinci yarıda oyuna giren Edinho, 77. nbsp;dakikada takımının 4. golünü kaydetti. Edinho'nun milli maçta gol atması Kayseri nbsp;Erciyesspor'un hafta sonu oynayacağı Torku Konyaspor maçı öncesi teknik heyet ve nbsp;taraftarların yüzünü güldürdü.
Portekizli golcü oyuncu Kayseri Erciyesspor'da 4 maçta 5 gol atarak, nbsp;futbol kamuoyunun dikkatlerini üzerine çekmişti.
nbsp;
Süper Lig'den gidip Portekiz'de şov yaptılar Dünya Kupası hazırlıklarına devam eden Portekiz'de Ronaldo ve Süper Lig'de forma giyen yıldızlar şov yaptı. Karşılaşmaya iyi başlayan Portekiz, 21. dakikada Ronaldo'nun kaleciyi sol alt köşeden avladığı golle 1-0 öne geçti. Kamerun'u umutlandıran gol ise 43. dakikada Vincent Aboubakar'dan geldi ve devreye 1-1'lik skorla girildi. İkinci yarıda ise Portekiz işi şova döktü. Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Edinho'nun da 46. dakikada oyuna dahil olduğu maçta Meireles'in 66. dakikada gelen harika golü Portekiz'i yeniden öne geçirdi. Ardından Real Madrid'in yıldız isimlerinden Fabio Coentrao 67. dakikada skoru 3-1'e taşıdı. Erciyesspor'un yeni golcüsü Edinho ise 77. dakikada skoru 4-1'e taşıyan golü atmayı başardı. 83. dakikada ise Ronaldo bir kez daha sahneye çıktı ve Portekiz forması altında 49. golünü kaydetti ve Portekiz forması altında en çok gol atan isim olma rekorunu geliştirdi.
nbsp;
Portekiz baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı farklı kazandı.
nbsp;
Edinho kimdir ?
nbsp;
Edinho (tam adıyla Arnaldo Edi Lopes da Silva) (d. 7 Temmuz 1982) Portekiz'li futbolcu. Şu anda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giymektedir.
nbsp;
Kayseri Erciyesspor'da 4 maçta 5 gol atarak, taraftarların takımın ligde kalma yolunda umutlarını artıran Edinho'un uzun bir aranın ardından milli takıma çağrıldığı öğrenildi.


SKORER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...