Eşi evi terk edince baz istasyonuna çıktı

Eşi evi terk edince baz istasyonuna çıktı

YAŞAM Haberleri

Eskişehir'de eşi tarafından terk edilen kişi, polis ekiplerinin çabası sonucu çıktığı baz istasyonundan indirildi.

Eskişehir'de eşi tarafından terk edilen kişi, polis ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çabası sonucu, çıktığı baz istasyonundan indirildi.

Alınan bilgiye göre, Odunpazarı Mezarlığı içinde bulunan Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi'ne (ESTRAM) ait baz istasyonuna bir kişinin çıktığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, eşi tarafından terk edilen S.S'nin eşine bir mektup yazarak yaklaşık 20 metre yükseklikteki baz istasyonu direğine çıktığını saptadı. Bunun üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ve itfaiye ekipleri de sevk edildi.

Emniyet güçleri, S.S'nin bulunduğu yerden inmesi için uzun süre çaba sarf etti. Sürekli titreyen ve başını direğe vuran S.S, eşiyle görüştürüleceğinin sözünü alınca yanına polislerin gelmesine izin verdi.

Yaklaşık 20 metre yükseklikteki kişinin yanına çıkan 2 polis memuru, S.S'yi bulunduğu yerden indirdi.

Aşağıda bekleyen sağlık ekiplerince ambulansa alınan S.S, tedavi için Eskişehir Devlet Hastanesine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...