Fenerbahçe Ülker İspanya'da dağıldı

Fenerbahçe Ülker İspanya'da dağıldı

SPOR Haberleri

Eroleague TOP 16 turu 9. hafta mücadelesinde Sarı-lacivertliler konuk olduğu grup lideri Barcelona'ya 20 sayı farkla 93-73 mağlup oldu.

THY Euroleague TOP 16 turu E Grubu 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Ülker, Barcelona'ya konuk oldu. Karşılaşmayı sarı-lacivertliler, 93-73 kaybetti. nbsp;Barcelona'da Ante Tomic 19 sayıyla maçın en skoreri olurken, Nachbar 13 sayıyla oynadı. Temsilcimizde ise Bjelica ürettiği 15 sayıyla takımının en skoreri oldu. Sarı-lacivertlilerde McCalebb, Pierre Jackson ve Bogdanovic de 11'er sayıyla oynadı.

Hücumda top kayıplarıyla başlayan Fenerbahçe Ülker ilk dakikalarda Juan Carlos Navarro'nun dış atışlarına engel olmadı ve 3. dakika 10-4 Barcelona'nın üstünlüğü ile geçildi. Bu dakikadan sonra savunmasını sertleştiren sarı-lacivertliler, hücum ribauntları sonucunda yakaladığı 7-0'lık seriyle periyodun bitimine 4 buçuk dakika kala 11-10 öne geçti. Çeyreğin sonu büyük çekişmeye sahne olurken, ilk periyot temsilcimizin 19-18 üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe Ülker, çeyreğin ilk dakikalarında Dorsey'nin etkili oyununa çözüm bulamadı. İkinci periyoda 7-0'lık seriyle başlayan Barcelona skoru 25-19'a getirdi. Çeyrek sonuna kadar sayı farkını korumayı başaran ev sahibi ekip, ilk yarıyı 45-38 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe Navarro ile etkili başlayan Barcelona 9-0'lık seriyle farkı 54-38 ile 16'ya kadar açtı. Oyundan kopan temsilcimiz, farkın bir ara 20'leri bulduğu maçta son çeyreğe 64-48 geride girdi.

Maçın son çeyreğinde de etkili olan taraf Barcelona'ydı. Güçlü rakibi karşısında farkın daha da açılmasına engel olamayan Fenerbahçe Ülker, karşılaşmadan 20 sayı farkla 93-73 mağlup ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...