Yılmaz Vural, ilk antrenmanına çıktı

/ Kaynak: DHA
Yılmaz Vural, ilk antrenmanına çıktı

SPOR Haberleri  / DHA

Yılmaz Vural, Mersin İdmanyurdu ile sözleşme imzalamasının ardından sporculara ilk antrenmanını yaptırdı.

Mersin İdmanyurdulu oyuncular Adana Demirspor ile yapacakları maçın hazırlıkları için Macit Özcan Spor Tesisleri'nde antrenman yaptı. Antrenman öncesinde, tesislere gelen bir grup taraftar antenmanın geç başlamasına tepki gösterdi. Tesislere gelen taraftarlar sporcu ve teknik direktör hakkında sloganlar atarak bekleyişe geçti.

Daha sonra tesislere gelen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı ile sporcular arasında göreşmeler gerçekleşti. Oyuncuların para alamadığı için idmana çıkmadığı yönünde iddalara yönelik Yılmaz Vural, her hangi bir sıkıntı yok diye cevap verdi. Antrenmanın yaklaşık 3 saat geç başlamasına tepki gösteren taraftarlar oyuncuların sahaya inmesini beklemeden tesisleri terk etti. Vural, Mersin'deki ilk antrenmanın öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamasında, takıma yeni geldiği için toplantıların biraz uzun sürdüğü bu yüzden de idmana geç çıktıklarını belirtti.

Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'de oynamış 19 oyuncusu olduğunu ve PTT 1. Lig'de oynamış 8 oyuncusunun olduğunu vurgulayan Vural, şunları kaydetti:
"Mersin İdmanyurdu çok ciddi bir oyuncu kadrosuna sahip bir takım. Ancak iyi oyuncu olunca iyi takım olmuş olunmuyor. Dışarıdan bakıldığında bu ligin iyi takımlarından birisi olarak görünüyor. Aslın çok iyi bir potansiyele sahip bir takım. Ligde düşmeye ve çıkmaya aday rakiplerin sayısı hemen hemen aynı. Yani ligde iddiasız takım yok. Her oynacayağınız maçı ciddiye almazssanız iyi oynamazsanız kazanmak zor olur. Bütün bunların bilinciyle bu takım oynayacağı 10 maçını da kazanmak için oynayacaktır. Hatta ben oyuncularımla ve yönetimle konuştum ve biz beraberliğe de prim vermeyeceğiz. Oyuncularımızı kazanmaya ikna etmeye yönelik bir sistemle çalışmayı düşünüyoruz. 'Gerekirse oyuncuları maddi anlamda da kamçılayalım' dedim. Sağolsun yönetim kurulumuzda biraz önceki toplantı da maddi desteklerini esirgemeyeceklerini ve yarın çocukların içeride kalan çok önemli bir miktar alacaklarını nasip olursa yarın ödeyecek. Tabiki bu oyuncuların bahanesiz bir ortamda bu mücadeleye devam etmesi gerekiyor."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...