Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dicaprio'nun 'Sıkıysa Yakala' filmi Kayseri'de gerçek oldu

/ Kaynak: İHA
Dicaprio'nun 'Sıkıysa Yakala' filmi Kayseri'de gerçek oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri'de yüzlerce insanı 'ucuz altın' vaadi ile dolandırarak gündeme gelen zanlı, Kartal'da sahte kimlikle doktorluk yaparken yakalandı.

Kayseri'de iki yıl önce kızına 5 yıldızlı otelde düğün yapan, ünlü kişiler adına sahte çelenkler gönderen Nuh Mehmet Göncü, samimiyet kurduğu birçok kişiye devletin kendisine 'özel yetki' verdiğini ve darphaneden altın alma hakkının bulunduğunu söyleyerek yüzlerce vatandaşı dolandırmış, ardından şikayetler üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.Başta Kayseri olmak üzere Nevşehir, Niğde, İstanbul ve Kırklareli'de onlarca vatandaş Göncü'den şikayetçi oldu. Alınan ihbarları değerlendiren Kartal Güven Timleri, Nuh Mehmet Göncü'nün adresini tespit etti. Ardından harekete geçen ekipler, Göncü'yü bir iş merkezinde doktorluk yaparken suçüstü gözaltına aldı. Sadece Kayseri ilinde hakkında 6 ayrı yakalama kararı olduğu ortaya çıkan Göncü'nün diğer illerden de hakkında çok sayıda şikayetçi olduğu öğrenildi. Yakalandıktan sonra gözaltına alınan Göncü Yakacık Asayiş Büro Amirliği'nde yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...