Dünyanın en güçlü otomobili! Satteki hızı...

Dünyanın en güçlü otomobili! Satteki hızı...

YAŞAM Haberleri

İsveç'te bir firma, dünyanın en güçlü otomobilini imal etti. 'The Koenigsegg One' isimli araç tam 1322 beygir gücünde ve saatte 440 KM hız yapabiliyor.

İsveç'te bir firma, dünyanın en güçlü arabasını imal etti. Tam 1.322 beygir gücünde olan araba saatte 440 kilometre hız yapabiliyor. Araba bir aile otomobilinin 10 katından daha fazla güçte. nbsp;The Koenigsegg One:1 isimli arabada 5 litrelik 8 silindirli motor var. nbsp;Araba, süper arabalar Hennessey Venom GT ve Bugatti Veyron Super Sport'dan daha süratli. nbsp;Arabanın fiyatı da 2,80 milyon dolar. Bu astronomik fiyatı gözden çıkarabilecekler olanlar bile arabayı satın almakta geç kaldı. Halen üretim halinde olan 5 araç da satılmış durumda. nbsp;Araba Cenevre Motor Show'da tanıtıldı. nbsp;Not: gerek olursa 100 km'ye bu kadar zamanda çıkıyor gibi bir iki teknik bilgi daha ekleyebiliriz

nbsp;Dünyanın en güçlü otomobili! Satteki hızı...
Dünyanın en güçlü otomobili! Satteki hızı...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...