Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O hakem açıkladı: 'Fenerbahçe şampiyon'

O hakem açıkladı: 'Fenerbahçe şampiyon'

SPOR Haberleri

Türkiye - İsveç maçını yöneten Sırp hakem Mazic, Fenerbahçe'nin 6 puan farkla lider olduğunu biliyorum. Büyük ihtimalle şampiyon olacak

Türkiye ile İsveç arasındaki hazırlık maçını yöneten Sırp hakem Mazic, Türk hakemliği ile ilgili olarak; "Türkiye'de hakem olmak çok zor. Üzerlerinde sürekli baskı hissediyorlar. Trabzon-F.Bahçe maçını yönetmeyi istemezdim. O hakeme şans diliyorum" dedi.Türkiye-İsveç maçının Sırp hakemi Milorad Mazic'le Ankara dönüşü Esenboğa Havalimanı'nda Sabah gazetesi bir röportaj yaptı.Mazic'e önce Türkiye-İsveç maçında Nuri'nin kendisine yaptığı "Top benden çıktı" uyarısını soruldu. Mazic, "Onu tebrik ettim. Futbol sahalarında böyle şeyler çok az oluyor. Gerçekten centilmence bir hareketti. Herkesin örnek alması gereken bir tavır sergiledi. Futbolcuların böyle tutumları hakem hatalarını da azaltır" ifadesini kullandı.

"BU SENE F.BAHÇE ŞAMPİYON OLUR"

Türkiye Ligi'ni yakından takip ettiğini ifade eden Mazic, "Türkiye'de şampiyonluk genellikle Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçiyor. Beşiktaş onların arkasından geliyor. Şu anda Fenerbahçe'nin 6 puan farkla lider olduğunu biliyorum. Büyük ihtimalle şampiyon da olacaklar. Çünkü bu sene geçen seneye göre daha iyi gözüküyorlar" şeklinde konuştu.

"HAKEMİN İŞİ HİÇ KOLAY DEĞİL"

Pazartesi günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçından da haberdar olan Mazic karşılaşmayı yönetecek meslektaşına başarı dileyerek söze başladı ve şunları söyledi: "Maçın hakemi kim olacak çok merak ediyorum. Kendisine gerçekten kolaylıklar diliyorum. Çünkü işi inanılmaz zor. Onun yerinde olmayı hiç ama hiç istemezdim. İki kulüp arasındaki gerginliği de biliyorum. Umarım, sorunsuz bir maç yaşar ve yönetimiyle konuşulmaz. Türkiye'de hakem olmak zor, üzerlerinde baskı var."

"ATMOSFER MÜTHİŞ AĞLAMASI NORMAL"

Geçen sezon İstanbul'da F.Bahçe ile Benfica arasındaki Avrupa Ligi maçını yönettiğini hatırlatan Sırp hakem atmosferden çok etkilendiğini belirtip şöyle konuştu: "Brezilyalı bir oyuncu (Cristian) penaltı kaçırmış ve ağlamıştı. Normalde böyle şeyleri saçma bulurum ama ağlamasını normal karşıladım. Çünkü inanılmaz bir atmosfer vardı. Stadın ambiyansı muhteşemdi."

"ARDA'YA HAYRAN KALDIM"

İyi bir futbolsever olduğunu ve Arda Turan'ı beğendiğini belirten Milorad Mazic, Ankara'daki maçta Arda'ya bir kez daha hayran kaldığını söyledi. Mazic, "Muhteşem bir futbolcu. Bambaşka bir seviyede. Büyük bir yıldız. O kadar akıllı ki, hücum oyuncusu olmasına rağmen sadece ileri gitmeyi düşünmüyor. Takımın neye ihtiyacı varsa oraya gidiyor. Sağda ihtiyaç varsa sağa, solda varsa sola. Zekasını hakemle ilişkilerinde de kullanıyor. Maç içinde hakemle inanılmaz iyi bir diyaloğu var. Takımın hakemle ilişkilerini de çok iyi yönetiyor" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...