MHP adayı patronuna inat, AK Parti'den aday oldu

/ Kaynak: İHA
MHP adayı patronuna inat, AK Parti'den aday oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir market çalışanı MHP belediye meclis üyesi adayı patronuna karşı AK Parti'den aday oldu.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde market sahibi Kasım Yasdıoğlu MHP'den 1. sıra belediye meclis üyesi adayı oldu. Yasdıoğlu'nun sahibi olduğu markette işçi olarak çalışan Kenan Akdağ ise AK Parti'den 6. sıra belediye meclis üyesi adayı oldu.

Patron ve işçisi farklı partilerden aday olup ortaya renkli seçim çalışması görüntüleri çıktı. İş yerinde de tam anlamıyla demokrasi yaşandığını belirten Kasım Yasdıoğlu, "Ben aday olduktan sonra aynı gün iş yerimizde çalışan Kenan Bey'in de farklı partiden aday olduğunu öğrendim. Bu durumu gayet normal karşıladım. Çünkü seçimler partiler insan üstü değildir. Bu sonuçta demokratik bir yarış. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Patronunun karşısında rakip olarak aday olan Kenan Akdağ ise "Patronuma çok teşekkür ediyorum. Benim adaylığımı gayet normal karşıladı. Hala aynı iş yerinde çalışıyorum. Netice de bu demokratik bir yarış. Hepimizin ortak amacı ilçemize hizmet etmek. Ben de kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...