Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Salonda şölen var

Salonda şölen var

SPOR Haberleri

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası bugün başlıyor. Ünlü atletler Polonya'da madalya mücadelesi verecek.

Pistlerin en heyecanlı organizasyonlarından biri olan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası Polonya'nın ev sahipliğinde bugün başlıyor. Sopot şehrinde 3 gün sürecek şampiyonada, dünyaca ünlü atletler madalya mücadelesi verecek. ERGO Arena'da gerçekleşecek müsabakalara, 143 ülkeden yaklaşık 600 atlet katılacak. Polonya'daki organizasyon 29 yıllık tarihinde en yüksek katılım sağlanan şampiyonalardan biri olarak dikkati çekiyor. Branşlarında dünyanın en iyi atletlerinin katılacağı organizasyonda, Turkcell'in sponsorluğunda yeni bir yapılanmaya giden Türkiye şampiyonada 3 sporcu ile temsil edilecek. Bayanlar 1500 metrede olimpiyat ikincisi Gamze Bulut, son Dünya Salon Şampiyonası'nda erkekler 1500 metrede gümüş madalya kazanan İlham Tanui Özbilen ve erkekler 3 bin metrede Ali Kaya, madalya mücadelesi verecek.
Program: İlham Tanui Özbilen Erkekler 1500 mt. (Eleme) 13.25, Gamze Bulut Bayanlar 1500 mt. (Eleme) 20.35, Ali Kaya Erkekler 3000 mt. (Eleme) 21.25

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...